2011. július 26., kedd

Száz év tánc - Jelenlegi ára: 3 035 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Száz év táncA könyv listaára: 3700 Ft. Leírás:
A huszadik század táncművészetének bevezetéseként íródott mű a magyar könyvkiadás egyik fehér foltját jelentő tánctörténeti szakkönyvek jelentős, hiánypótló kötete. A kritikusként, tánctörténészként és előadóként ismert szerző az említett időszak áttekintéséhez a tradicionális színpadi táncművészetet vette alapul, s ennek viszonylatában vizsgálja a klasszikus hagyományokat megtörő újításokat. A címben jelzett száz év kezdete az 1890-es évekre esik, amikor az addig törhetetlen formát jelentő balett mellett új táncnyelvek születtek a színpadi tánc keretén belül. Az ezzel meginduló folyamat határát a kilencvenes évek jelentik, amikor a klasszikus táncon alapuló, és az azon kívül létrejött irányzatok el kezdenek összemosódni. A kilenc fejezetet tartalmazó mű időrendi sorrendben mutatja be az említett időszak alakulásait (Az új tánc születése, A balett művészet megújulása, A nemzeti balettközpontok kiépülése, Néptáncok a színpadon, A tánc újragondolása, a táncnyelvek keveredése és összeolvadása, A narratív balettek utolsó korszaka és a posztmodern tánc évtizedei). A kötet különlegessége, hogy a magyarországi tánckultúra jelenségeit és alakjait a nemzetközi táncvilág összefüggéseibe ágyazva mutatja be az olvasónak. Az élvezetes stílusban írt, fényképekkel illusztrált kötetet az ajánlott szakirodalom listája zárja. A kiadvány szakembereknek, valamint a területtel komolyabban foglalkozni vágyók számára ajánlható. ISBN: 978-963-236-062-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 035 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 18:57
. Száz év tánc - Jelenlegi ára: 3 035 Ft